• gal-img
  • gal-img

Gurëgdhëndësit e Gjirokastrës

Ndër shumë specialistë që kanë punuar në rrugët me kalldrëm të Gjirokastrës gjatë kohës së komunizmit, Spiro Bezhani është padyshim një nga më të njohurit. Spiro është një legjendë e gjallë dhe kur flet për rrugët e vendlindjes së tij Gjirokastër, të jep emocione. Ai tregon historinë e punës së tij dikur, kur shtronte rrugicat […]