Çfarë të bësh në muajin Maj në Gjirokastër

Maji është një muaj perfekt për të vizituar Gjirokastrën. Moti është i ngrohtë, dhe ditët janë më të gjata. Kështu që në 24 orë mund të shihni shumë gjëra nëse dëshironi. Këtu keni shumë udhëtime ditore në Gjirokastër të cilat ofrohen nga operatorët vendas të turneut. Ju nuk mund të lini pa vizituar në Qafën […]

Gjirokaster

Forumi “Visit Gjirokastra” pjesë e Panairit Ndërkombëtar të Turizmit Tirana 2019

Për herë të parë aktorët që përfaqësojnë sektorin e turizmit nga Qarku i Gjirokastrës (Gjirokastër, Përmet & Tepelenë) u dakortësuan mes njëri-tjetrit për të marë pjesë së bashku dhe për të promovuar destinacionin e Gjirokastrës, duke përdorur një brand të vetëm “Visit Gjirokastra” dhe një stendë të vetme në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit, 5 & 6 prill 2019. […]

  • gal-img
  • gal-img

Gurëgdhëndësit e Gjirokastrës

Ndër shumë specialistë që kanë punuar në rrugët me kalldrëm të Gjirokastrës gjatë kohës së komunizmit, Spiro Bezhani është padyshim një nga më të njohurit. Spiro është një legjendë e gjallë dhe kur flet për rrugët e vendlindjes së tij Gjirokastër, të jep emocione. Ai tregon historinë e punës së tij dikur, kur shtronte rrugicat […]