Babameto 2

Rruga Zejtareve, Gjirokaster
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
 • place-img
 • place-img
 • place-img
 • place-img
 • place-img
 • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

E vendosur në zemër të Pazarit të Gjirokastrës, bari ju ofron shumë pije alkoolike – birra, kokteje të ndryshme, verë etj.

Duke kërkuar diçka për të ngrënë, ne i kemi bërë siç duhet të gjitha të preferuarat tuaja në pijetore. Mos harroni të shijoni mbrëmjet e zhurmshme të fundjavës që zgjojnë shpirtin tuaj rinor, ndërsa kënaqësia e muzikës live është e paçmuar! Ejani dhe shijoni!

 

  Book a Table  Harta e Babameto 2

  Skip to toolbar