Bujtina mbi Kanion-Nivice

Bujtina mbi Kanion, Nivice, Tepelene
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-img

Nje destinacion fantastik ne Nivicen e thelle te Tepelenes, rreze malit te Kendrevices. Nder kanionet me te gjate, dhe nje eksperience shume e mire ne Bujtina mbi Kanion -Nivica! Shijoni natyrën e virgjër dhe bukurinë e maleve të egra. Pikërisht në kopshtin e kësaj bujtine do shijoni kanionet e bukura. Pak hapa larg bujtinës, mund […]

Nje destinacion fantastik ne Nivicen e thelle te Tepelenes, rreze malit te Kendrevices. Nder kanionet me te gjate, dhe nje eksperience shume e mire ne Bujtina mbi Kanion -Nivica!

Shijoni natyrën e virgjër dhe bukurinë e maleve të egra. Pikërisht në kopshtin e kësaj bujtine do shijoni kanionet e bukura.

Pak hapa larg bujtinës, mund të dëgjoni zhurmën e ujëvarës, në thellësi të kanioneve

Përsa i përket ushqimeve këtu buka bëhet vetë, ndërsa zarzavatet dhe erëzat janë direkt nga kopshti. Djathi vjen nga fshati Rexhin, ndërsa gatim tipik është petaniku i pjekur në sac, një traditë 2000 shekullore.

Pas drekës apo darkës, do shijoni rakinë e bërë nga familja. Cdo gjë në këtë tavolinë është direkt nga natyra, organike dhe e gatuar sipas traditës.

 

Skip to toolbar