Restoranti dhe dyqani ‘E Dua’

Rruga Gjin Bue Shpata, Gjirokaster
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

“Edua” – është dyqan dhe restorant, në zemër të pazarit karakteristik të Gjirokastrës, dedikuar produkteve tipike ushqimore shqiptare, produkte shtëpie organike, të bëra në mënyrë artizanale. Prodhime të freskëta të tokës sonë e deri tek zahiretë e përgatitura dhe ruajtur sipas traditave të dikurshme. Krijuar ne vitin 2017 dhe branduar me markwn kombwtare “Edua” nw […]

“Edua” – është dyqan dhe restorant, në zemër të pazarit karakteristik të Gjirokastrës, dedikuar produkteve tipike ushqimore shqiptare, produkte shtëpie organike, të bëra në mënyrë artizanale. Prodhime të freskëta të tokës sonë e deri tek zahiretë e përgatitura dhe ruajtur sipas traditave të dikurshme. Krijuar ne vitin 2017 dhe branduar me markwn kombwtare “Edua” nw vitin 2019.

Qëllimi I “Edua” është te afrojë, promovojë dhe përkrahë prodhimin vendas, duke nxitur vazhdimësinë e traditës dhe duke ruajtur biodiversitetin. Nëpërmjet prodhimeve te mbledhura nga fshatarët, bletarët, fermerët apo përpunuesit e vegjël artizanë të zonës, “Edua” sjell nje copëz nga tradita, historia dhe shija autentike e tokës tonë, drejt e në tryezat tuaja.

“Edua” është pjesë e rrjetit Slow Food dhe përçon filozofinë e ushqimit të mirë, të pastër dhe të drejtë për prodhuesit.

Adresa: Qafa e pazarit, Rruga “Gjin Bue Shpata”, Gjirokastër

Skip to toolbar