Pizza Me Gusta

(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-img

Restoranti Piceri ‘Me Gusta’

Restoranti ka një shumëllojshmeri gatimesh si dhe një eksperiencë 10 vjeçare në fushën e gastronomisë. Ofron edhe shërbim taksi.

    Rezervo Tavoline    Harta e Pizza Me Gusta

    Skip to toolbar