Restaurant MAPO

(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-img

Restorant Tradicional Mapo, eshte restoranti me i ri i hapur prane pjeses karakteristike te qytetit te Gjirokaster.

Restoranti ofron shërbim dhe ushqim cilësor me një përzjerje pjatash, tradicionale, edhe mesdhetare edhe Europiane. Mapo është zgjedhja ideale për një mëngjes të shijshëm dhe një kafe shumë të mirë, waffles, etj.

Restorant Mapo ka një kujdes të veçantë dhe në përgatitjen e pjatave vegjetariane për klientet e interesuar.

 

    Rezervo Tavoline    Harta e Restaurant MAPO

    Skip to toolbar