Restaurant Pizzeri Kashash

(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-img

Restorant-pizzeri Kashash ndodhet pranë Sheshit ‘Cerciz Topulli’.

Tek restorant Kashash ju mund të shijoni gatime tradicionale shqiptare, por jo vetëm, pasi pjesë të specialiteteve të tij ka edhe kuzhinën Italiane (pizza, pasta), Greke dhe atë Turke.

[contact-form-7  id=”12122″ title=”Rezervimi restoranteve_shqip”]

Harta e Restaurant Pizzeri Kashash

Skip to toolbar