Restorant Sedati-Libohovë

Rruga Avni Rustemi, Libohovë
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-img

Restorant Sedati ndodhet karshi kalasë së Shanishasë në Libohovë.

I ndodhur karshi kalasë së Shanishasë, kalasë qe Ali Pasha ndërtoi për motrën e tij, restoranti i Sedatit në Libohovë, qysh prej 20 vjetësh ofron të njëjtën cilësi dhe shije të gatimeve tradicionale të asaj zone.

Cdo mëngjes Sedati kujdeset që ta zgjedhë vetë mishin e qengjit nga çobanët e fshatit, bulmetin nga baxhot apo perimet dhe erzat e shumëllojshme nga fermerët e vegjël të cilët I sigurojnë cilësinë më të mirë për gatimet e tij.

Lakrori me themër kryeson menunë, qengji në hell, shapkat dhe byreku me lakra, sarmatë me lulet e kungullit apo përsheshi me të brendshme. Lezetuar me erzat e shumta të Libohovës bëjnë që këto gatime të jenë unike.

Restoranti ofron ambjente te brendshme dhe te jashtme, në katin e dytë të ndërtesës, me një kapacitet prej 120 personash ku mund ta pronotoni edhe për evente familjare.

Skip to toolbar