Taverna Kuka

(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
place-img

Taverna Kuka ndodhet vetëm pak minuta larg Xhamisë së vjetër në Gjirokastër.

Taverna Kuka është e pozicionuar në një tarracë dhe ka një menu të përzgjedhur moderne të gatimeve tradicionale shqiptare si: qofte, midhje, pançeta dhe mish qingji i pjekur në zgarë.

Duke patur parasysh se taverna ndodhet në një zonë kodrinore ka një arredim dhe një dekor mjaft të bukur. Për të kaluar një mbrëmje verore në Gjirokastër, taverna Kuka do të ishte një ndër zgjedhjet që ju rekomandojmë.

    Rezervo Tavoline    Harta e Taverna Kuka

    Skip to toolbar