Taverna Tradicionale

(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-img

Taverna Tradicionale ndodhet vetem pak minuta larg nga Muzeu i Gjirokastres.

Aty ju keni mundësinë të shijoni dhe të provoni gatime tradicionale lokale por gjithashtu dhe gatime të kuzhinës mesdhetare dhe Greke. Taverna Tradicionale përgatit gjithashtu dhe gatime vegjetariane për klientet e interesuar.

    Rezervo Tavoline    Harta e Taverna Tradicionale

    Skip to toolbar