Traditional ETNO

(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-img

Shijoni gatimet tradicionale shqiptare në restorant ETNO.

Restoranti Tradicional ETNO, ndodhet pranë qendrës së qytetit të Gjirokastrës, në rrugën Astrit Karagjozi. Këtu ju keni mundesinë të shijoni kuzhina të ndryshme, ndër to dhe me tipikja ajo tradicionale vendase, si dhe gatime të kuzhinës Italiane, Mesdhetare dhe Europiane.
Tradicional ETNO është një ndër restorantet me vlerësime maksimale nga klientet e tij, të cilët gjithashtu e sugjerojnë atë edhe për vizitorët e tjerë në Gjirokastër.

    Rezervo Tavoline    Harta e Traditional ETNO

    Skip to toolbar