Argyropolis Hotel, Gjirokastra

Argyropolis Hotel, Palorto, Gjirokaster
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

Argyropolis është një hotel shumë i bukur në Gjirokastër, një ndërtesë e vjetër që daton që nga viti 1813. Hoteli ndodhet në një nga zonat më të vjetra të Gjirokastrës, në lagjen Palorto. Restauruar kohët e fundit kjo ndërtesë ka ruajtur identitetin. Tani po shërben si një godinë akomodimi dhe po mirëpret vizitorët dhe turistët që e duan këtë lloj arkitekture të vjetër me mobilim modern.

Hoteli ka 15 shtretër në dhoma dyshe dhe treshe. Mëngjesi është tradicional dhe shërbehet në një vend komod afër oxhakut ose jashtë në ballkon.

Ju gjithashtu mund të përdorni ambientet e këtij hoteli për takime ose një seminare deri në 20 persona.