Bujtina Lord Bayron

Majkosh, Tepelene, 6301 Tepelenë, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Nëse do zgjidhni të vizitoni qytetin e Tepelenes dhe doni të përjetoni një eksperiencë të plotë dhe mbreslënëse, provoni të akomodoheni në një prej bujtinave mikëpritëse. Bujtina Lord Bayron , e ndodhur afer lumit Vjosa i mirepret turistet ne cdo sezon te vitit. Ajo si një strukturë akomoduese, arreduar në mënyrë karakteristike me dru të gdhendur dhe ofron kushte bashkekohore për të mirëpritur turistë. Në ambjentin e jashtëm ndodhet edhe pishina verore me një pamje spektakolare të lumit dhe te malit. Hoteli ofron 9 dhoma, akses falas ne pishinë dhe mëngjesi i përfshirë.

Education farm ose ndryshe fermat didaktike eshte nje forme e nxitjes se aktiviteteve educative ne ferme. Nje mundesi e mire per te trasmetuar te brezat dëshirën pēr të jetuar e punuar natyralisht per ti frymezuar njerezit ta duan token dhe ti sherbejne asaj.
Paketat edukative ne ferme lidhen me aktivitete bujqesore, blegtorale, kulinarine, zahirete etj
Fermat didaktike, shërbejnë jo vetëm për të diversifikuar aktivitetet në fermë, por edhe një menyrë e shkëlqyer për të edukuar të gjithë vizitorët në fermë me mënyrat tradicionale të gatimeve tona, kulinarinë tonë, bimët, tokën dhe gjithçka që kemi autentike, për fëmijët e shkollave me qëllim afrimin e tyre në fermë dhe pajisjen e tyre me dije që lidhen direkt me natyrën, të mbjellat, frutat, lojra në natyrë, ushqim të shëndetëshme, etj.

Cmimi 15 euro/ person

Perfshihet: dreka

  Rezervo dhome


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar