fbpx

Guesthouse Lord Byron

Majkosh, Tepelene, 6301 Tepelenë, Albania
(Average 0 of 0 Ratings)
 • hotel-img
 • hotel-img
 • hotel-img
hotel-imghotel-imghotel-img

E vendosur në Tepelenë, Guesthouse Lord Byron është një shtëpi e madhe me dhoma të ftuarish. Ju do të gjeni zonën më të mirë të Tepelenës me një pamje të bukur. Bujtina ka një pishinë sezonale palestër dhe kopsht. Ndër objektet e ndryshme të kësaj prone janë tarraca dhe bari, ky ambjent gjithashtu përmban një kënd lojrash për fëmijë. Dhomat janë të pajisura me një banjo private, ndërsa disa kanë pamje nga kopështi. Ju në të do të mund të shijoni një mëngjes kontinental. Stafi i Guesthouse Lord Byron është përherë i gatshëm të ofrojë shërbimin më të mirë klientëve të tij.

Book a Room


 

0 People have Rated

 • 5 Stars
 • 0
 • 4 Stars
 • 0
 • 3 Stars
 • 0
 • 2 Stars
 • 0
 • 1 Stars
 • 0

0

No Rating Yet

Based on Ratings from 0 People

Write a Review

No Travellers Word

Leave a Review

Here we are