fbpx

Bujtina Hadër Xhebro, Tepelenë

Rexhin Village, Kurvelesh, Tepelene
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
hotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-img
Bujtina Xhebro Tepelene ndodhet ne fshatin Rexhin të Kurveleshit, Tepelene.
Bujtina ofron akomodim, ushqim të freskët nga ferma në tavolinë, shëtitje në natyrën e mrekullueshme të kësaj malësie
Visit-Gjirokastra
Bujtina Xhebro ofron mengjes te mrekullueshem ne kopesht ose ne restorantin brenda. Eshte nje biznes familjar ne pronesi te Hader Xhebro.
Aty mund te beni dhe shetitje rreth zones dhe te eksploroni natyren. Mund te merrni pjese dhe ne punet e bujqesise te familjes. Por dhe mund te argetoheni duke luajtur tenis ne oborrin e bujtines.
Shija e ushqimit e padiskutuar. https://www.youtube.com/watch?v=Lzp22hxusi0

Book a Room