Hostel Stone City

Rruga Alqi Kondi, Pazar, 1000 Gjirokastër, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
Hostel Stone City

Hostel Stone City i cili gjendet në rrugën Alqi Kondi në zonën e bukur të Pazarit, është një vend i këndshëm për të pushuar dhe shijuar Gjirokastrën. Hosteli ka një kopshtë të bukur, një tarracë dhe sallon të përbashkët. Nga këtu mund të shijoni pamjen e qytetit dhe rrugicës së pazarit. Në hostel të gjitha dhomat janë të pajisura me nga një garderobë. Këtu shërbehet mëngjesi kontinental ose bufe.

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar