Hotel Alvero

Qender, Center,Hotel Alvero, Përmet 6401
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Alvero ndodhet në qendër të qytetit të Përmetit. Hoteli ofron akomodim të rehatshëm dhe shërbim cilësor. Nga ballkonet e dhomave mund të shijoni panoramën e qytetit dhe lumin Vjosa. Hoteli është i përbërë nga 19 dhoma duke përfshirë: 1 suitë, 1 apartament, 4 dhoma familjare, 3 dhome treshe, 4 dhoma me dy shtretër dhe 6 dhoma dyshe. Të gjitha dhomat janë të pajisura me televizorë, internet, ajër të kondicionuar dhe banjo.
Hoteli ka një sallë konferencash me një kapacitet prej 60 vendesh, me të gjitha pajisjet e një salle të përshtatshme për takime, seminare etj.
Në recepsion do të gjeni informacione turistike në gjuhën angleze dhe franceze.

Shërbimet:
• bar
• Dhoma e konferencave
• sallë për festa
• transportimi në destinacionet turistike të rrethit
• kënd lojërash për fëmijë
• Muzikë live

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar