Hotel Argjiro

Gjin zenebisi (87.84 mi), Gjirokastër 6001
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Argjiro është më shumë se një hotel.

Hoteli me 4 yje ka një tarracë të këndshme nga ku mund të soditësh qytetin, kalanë dhe zonat përreth. Dhomat e hotelit kanë ballkone të vegjël, banjo private me dush, TV me kanale satelitore. Në këtë hotel shërbehet mëngjes i freskët kontinental. Mysafirët mund të drekojnë dhe në restorantin e hotelit ku shërbehen gatime tradicionale të zonës.

Pak histori

Ndërtesa ku gjendet sot hotel Argjiro ka një histori të gjatë mbi supet e veta . Ajo nis me ndërtimin e saj në vitet 1885 dhe përfundon rreth 1891 si një ndërtese dhe banesë fisnore. Më pas rreth viteve 1930 nje pjesë e saj është kthyer ne hotel  Savoia,  ndërsa  më 1941 ambjenti  në katin e poshtëm të hotelit u perdor ne funksion te  Bankës së Napolit “Albania”.

Funksionin e plotë si hotel Argjiro e merr rreth viteve 1960 deri më 2002 dhe më pas ne vitin 2011 hotel Argjiro nga një ndërtesë e braktisur filloi rikonstruksionin  dhe restaurimin.  Më 3 gusht 2016 Hotel Argjiro  hapi dyert e tij për të gjithë vizitorët, tashmë i kthyer në një hotel luksoz ku cdokush mund te shijojë komfortin , luksin, pastertinë dhe kulinarinë vendase .

Hotel Argjiro ju mirëpret të gjithëve të bëheni pjesë e historise te tij.


Informacionet dhe detajet

Web: Hotel Argjiro
Facebook: Hotel Argjiro
Instagram: Hotel Argjiro
Kontakt: 084 267 022

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar