Hotel Armando

Kelcyre, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Armando është një biznes familjar, i cili ndodhet në qendër të Këlcyrës, në një ndërtesë tre-katëshe private.

Me një eksperiencë 10 vjeçare,  ofron komoditet për të gjithë turistët që duan ta kalojnë natën në këtë qytet me vlera historike. Ofron 8 dhoma dyshe dhe treshe, me pamje nga Sarajet e Ali Bej Kelcyrës, ndriçuar nga dielli.

Që prej këtej ju mund të aksesoni çdo atraksion turistik për vetëm 10 minuta si tek liqeni artificial, kisha Qelov, lumi Vjosë etj.

Dhomat janë të pajisura me:

  • Ajër të kondicionuar
  • Televizor
  • Frigorifer
  • Parkim falas

 

Cmimi per dhomën dopio 2000 lekë / personi pa mëngjes

Cmimi për dhomën treshe 3000 lekë / personi pa mëngjes

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img
Skip to toolbar