Hotel Aroma

Rruga Permet-Kelcyre Km 3 Sh75, Përmet 6400
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Aroma ndodhet 3 km larg nga Permeti, në rrugën nacionale Përmet-Këlcyrë. Ky hotel ka 16 vjet eksperiencë në industrinë e turizmit, duke prezantuar qytetin e Permetit në shumë ngjarje kulturore dhe promovuese brenda dhe jashtë Shqipërisë. Hoteli ofron: akomodim me 3 yje, biçikleta falas për shëtitje dhe një pishinë të hapur sezonale, një sallon të përbashkët dhe Internet falas. Hoteli ka bar të brendshëm ku klientët mund të porositin pijen e tyre. Mëngjesi shërbehet çdo ditë dhe ka dy lloje bufe dhe mëngjes kontinental. Hoteli ka dhe një kënd lojërash për fëmijë. Restoranti i kompleksit ka kapacitet për 80 persona dhe një sallë për 200 persona. Në total janë 8 dhoma dhe 20 shtretër. Është vendi më i preferuar për dasma, ngjarje festive familjare, konferenca etj. Kuzhina është tradicionale dhe në disa raste ka muzikë live për të argëtuar mysafirët.

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar