Hotel Bleta

Rauf Fico, Gjirokaster, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

I vendosur jo shumë larg vendeve historike dhe arkeologjike të Gjirokastrës, Hotel Bleta ofron akomodim të rehatshëm, me dhoma me ajër të kondicionuar. Të gjitha dhomat janë me TV kabllor dhe një frigorifer. Secila prej tyre është e pajisur me një banjo me dush. Parkim falas në pronën e hotelit.

Recepsioni i hotelit është 24 oërsh, ndërsa mëngjesi dhe lavanderi, hekurosje dhe pastrim kimik ofrohen me një kosto shtesë.

  Book a Room


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar