Hotel Boci

Rruga Nacionale Gjirokaster Kakavie, Gjirokastër
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Boci me një kopsht dhe tarracë të bukur i ndodhur në qytetin e Gjirokastrës, është një hotel i këndshëm për të qëndruar. Në ambientet e këtij hoteli gjendet dhe një kënd lojrash për fëmijët. Dhomat janë të pajisura me ajër të kondicionuar, dollap, televizor me ekran të sheshtë.

  Book a Room


  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar