Hotel Gjirokastra

Lagjia Partizani, Gjirokastër
(Average 0 of 0 Ratings)

Hotel –  Restorant “Gjirokastra”

Hotel “Gjirokastra” ndërtuar tradicionalisht me gur dhe dru është vendosur në qëndër të zonës historike. Rrethuar me gjelbërim nën hijen e të cilave ndodhet edhe restoranti veror ku mund të shijoni mëngjesin me petulla dhe mjaltë apo darkën me gatimet tipike Gjirokastrite.

Në këtë hotel do të ndiheni si mysafir në një prej shtëpive kulla të Gjirokastrës për nga arkitektura por edhe nga shërbimi I familjes autoktone Tuqi, të cilët me mikëpritjen e tyre do ta bëjnë unik qëndrimin tuaj.

Mos u largoni pa provuar oshafin – ëmbëlsire tipike Gjirokastrite, nga duart e nëna Engjos.

Hotel “Gjirokastra” ofron:

 • Ajër të kondisionuar në dhomë
 • TV
 • Dhomë dushi private
 • Garderobë
 • Free wifi
 • Parkim privat
 • Mëngjesi i përfshirë
 • Lavanteri dhe shërbim hekurosje

Hotel i preferuar më së shumti nga cifte të cilët e kane vlerësuar me 9.8 në Booking.

Stacioni i autobusit 500 m, Qyteti i Sarandës 37min larg.

Facebook: Hotel Gjirokastra

Adresa: Lagjia Partizani, Gjirokastër

  Rezervo dhome


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 People

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Here we are