Hotel Kalemi

14 Rruga Bashkim Kokona, Gjirokaster, Albania (87.77 mi)
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Kalemi është ndërtuar për të ofruar akomodim të nivelit të lartë në qytetin e Gjirokastrës.
Prekni arkitekturën historike të kohës otomane për të cilën është e njohur Gjirokastra, qëndroni në një shtëpi karakteristike të restauruar me dashuri (më shumë se 200 vjeçare), Hotel Kalemi.

Tavenet dhe gurët e gdhendura me dorë e bëjnë këtë hotel të veçantë e të bukur. Ballkonet ofrojnë pamje gjithëpërfshirëse të shtëpitë e mbuluara gurë. Hotel Kalemi ofron parkim falas dhe Wi-Fi në të gjithën hotelin.
Të gjitha dhomat kanë veçori tradicionale të dizajnit. Të gjitha dhomat kanë banjo private, televizor, ajër të kondicionuar dhe tharëse flokësh. Mëngjesi është i përfshirë në çmimin e dhomave.

Pikat turistike brenda qytetit përfshijnë një Muze Etnografik (Shtëpia e Enver Hoxhës) dhe Kalaja e Madhe, Xhamia, Hamami i Vjetër, si dhe rrugët me kalldrëm, Pazari i Vjetër dhe shtëpitë historike të kullave karakteristike të qyteteve të epokës osmane. Atraksione të tjera të zonës përfshijnë dy zona arkeologjike (qyteti ilir i Antigonesë, teatri dhe banjot pranë Sofratikes), një nga kishat më të vjetra ortodokse në Ballkan në fshatin Labovë dhe kalaja e Ali Pashës në Tepelenë.

  Rezervo dhome


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar