Hotel Kodra

Lagjia 11 Janari Rruga e Zejtareve, Gjirokaster, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Kodra është një nga hotelet më të bukura në Gjirokastër, i rrethuar me kopsht, elementët tradicionalë e bëjnë këtë vend të përsosur për një eksperiencë të plotë në qytetin e UNESCO-s. Kjo pronë ka një histori të gjatë dhe ju mund ta ndjeni atë në çdo gur.

Në restorantin e hotelit do të shijoni gatime Italiane dhe mesdhetare. Mysafirët mund të shijojnë pamjen e qytetit nga larg. Të gjitha dhomat kanë dizajn tradicional me tavane prej druri karakteristike të qytetit të Gjirokastrës. Dhomat kanë pamje nga qyteti i gurtë i Gjirokastrës.

Dhomat në Hotel Kodra janë ajër të kondicionuar dhe me gardërobë. Mëngjes kontinental shërbehet çdo mëngjes. Stafi mund t’ju ndihmojë dhe sugjerojë se çfarë të vizitoni.

Hoteli ka gjithsej 16 dhoma, 6 janë standard, 6 janë Deluxe dhe 1 është një suitë superiore

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar