Hotel Kolla

Dervician village, Gjirokastër, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Kolla është një vend i këndshëm në fshatin Dervician të Gjirokastrës. Recepsioni i hotelit është i hapur 24 orë. Hoteli ka një restorant dhe një kënd lojërash. Restoranti ka një hapësirë të bollshme dhe këtu organizohen ceremoni familjare si dasma, fejesa, ditëlindje. Këtu shërbehet mëngjes kontinental. Nëse keni kohë dhe dëshirë mund të bëni aktivitete si ecje dhe shëtitje me biçikletë rreth zonës.

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar