Hotel Lulishte

Rruga Rauf Fico, Gjirokaster 6002
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Lulishte me një kopsht të bukur ku mund të shijoni mëngjesin kontinental, me dhoma të pajisura me kushte komode është një hotel i këndshëm për të qëndruar gjatë vizitës suaj në Gjirokastër. Dhomat kanë të gjitha ballkone, dollap, banjo private. Për fëmijët gjendet dhe një kënd lojrash.

  Book a Room


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar