Hotel Magic

Rruga Xhorxh Sorros, Gjirokaster, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Magic ndodhet në Gjirokastër dhe ka një kopsht dhe një sallë pritjeje të përbashkët. Recepsioni i hotelit qëndron 24 orë i hapur në shërbim të vizitorëve. Dhomat janë të pajisura me internet Wi-Fi, ajër të kondicionuar si dhe disa dhoma kanë dalje në ballkon.

  Book a Room


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar