Hotel Number One

Harillaq Liti Street, Gjirokaster
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Number One ndodhet 200 metra larg qendrës së re të Gjirokastrës dhe 500 metra larg qytetit të vjetër të Gjirokastrës. Hoteli ka një restorant, bar dhe dhoma me Wi-Fi dhe parkim falas. Të gjitha dhomat kanë TV me ekran të sheshtë, banjo me dush dhe tharëse flokësh. Disa dhoma kanë minibar, ndërsa të tjerët kanë kuzhinë. Restoranti i hotelit shërben kuzhinë tradicionale dhe ndërkombëtare. Sheshi Çerçiz Topulli ndodhet vetëm 700 metra larg hotelit. Ju mund të vizitoni Pazarin e Qytetit të Vjetër ose Kalanë e Gjirokastrës. Në hotelin tonë, ju mund të gjeni çmimet më të mira dhe cilësinë më të mirë.


 • hotel-img
 • hotel-img
 • hotel-img
hotel-imghotel-imghotel-img

0 People have Rated

 • 5 Stars
 • 0
 • 4 Stars
 • 0
 • 3 Stars
 • 0
 • 2 Stars
 • 0
 • 1 Stars
 • 0

0

No Rating Yet

Based on Ratings from 0 Persona

Write a Review

No Travellers Word

Leave a Review

Jemi këtu

Skip to toolbar