Hotel Old Bazaar

Astrit Karagjozi, Gjirokaster 6002, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Old Bazaar është një shtëpi tradicionale e shekullit të 18-të, gjendet në zemër të pazarit historik të Gjirokastrës.
Hoteli është i përbërë nga 11 dhoma luksoze. Ky nuk është thjesht një hotel tipik, por është prekësh historinë në çdo detaj. Hoteli ofron Wi-Fi, parking, shërbim në dhomë, bar, lavanderi, bibliotekë, guidë dhe siguri për valixhet.

  Rezervo dhome


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar