Hotel Olimpik

SH4 Gjirokaster 6000, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Olimpik është një hotel me 3 yje, gjendet rreth 37 km largësi nga lugina e lumit Gormos.

Qendra e qytetit është rreth 30 minuta në këmbë.

Hoteli përmban dhoma individuale të pajisura me një minibar, ajër të kondicionuar, internet Wi-Fi.

Banjot janë të pajisura me vaskë dhe dush.

Restoranti i hotelit shërben edhe si sallë dasmash.

  Book a Room


   

  • hotel-img
  hotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar