Hotel Palorto

Rruga Ismail Kadare, Gjirokaster
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Palorto ndodhet në qytetin e Gjirokastrës. Hoteli ka një tarracë të këndshme ku mund të shijosh kafenë ose mëngjesin. Hoteli me 3 yje ka kuzhinë të përbashkët dhe sallon të përbashkët. Të gjitha dhomat janë të pajisura me televizorë me kabllorë, tualet dhe frigorifer. Disa prej dhomave kanë dalje dhe në tarracë. Mëngjes Amerikan shërbet në hotel çdo ditë.

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar