Hotel Parku i Palmave

Superstrada Gjirokastër - Janinë, Gjirokastër 6002
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

Hotel Parku I Palmave përmban një restorant, pishinë të jashtme sezonale, një bar dhe kopsht në Gjirokastër. Hoteli ofron shërbim në dhomë dhe WiFi falas në të gjithë hapesiren. Të gjitha dhomat kanë ajër të kondicionuar dhe TV me ekran të sheshtë, dhe disa dhoma në hotel kanë një ballkon. Hotel Parku I Palmave ofron një mëngjes kontinental.

 

Book a Room


Jemi këtu