Hotel Ramizi

Near the City Rock Përmet, 6401
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hotel Ramizi ndodhet pranë Gurit të Qytetit buzë lumit Vjosë. Është një hotel familjar që ju ofron një mikpritje tradicionale përmetare duke filluar nga glikotë e deri te shijimi i verës dhe rakisë. Hoteli ofron mjedise të brendshme komode dhe një shërbim cilësor. Ka një kapacitet prej 16 dhomash nga të cilat 2 suita te cilat akomodojne nga 5 persona, 4 dhoma dopjo, 4 dhoma treshe/dopjo+tek dhe 6 dhoma dyshe të pajisura me TV, Wi Fi, ajër të kondicionuar, frigorifer, tavolinë pune, tualet si dhe ballkon me pamje nga lumi Vjosa dhe mali Dhëmbel.Ofrojme sherbim lavanterie falas.Hoteli ofron një mëngjes të bollshëm dhe të larmishëm të tipit bufe. E veçanta e këtij hoteli qëndron në katin e sipërm të tij ku kemi një dekorim te stilit alpin ndertuar me dru. Ofron nje sallë konferencash me nje kapacitet për 100 persona të pajisur me mjete teknike për trajnime,seminare, mbledhje. Në recepsion do të gjeni informacione për pikat turistike të qytetit në disa gjuhë të huaja si dhe ofron guidë profesionale për ti vizituar ato. Hotel Ramizi eshte dhe nje qender per sportin e rafting-ut ne lumin Vjose si dhe ne kanionet e Langarices.

Shërbimet që ofron hoteli:
• Akomodim-fjetje
• Bar-kafe
• Sallë konferencash
• Transport për në pikat turistike të rrethit
• Rafting dhe Kayaking
• Hiking
• Cycling

  Rezervo dhome


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar