Hotel The First

Bulevardi 18 Shtatori 32, Gjirokaster
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Hoteli “The First gjendet në një zonë të këndshme dhe të qetë afër Pallatit Sport pranë qendrës së qytetit. Hoteli është modern dhe ofron një shërbim të kualifikuar dhe mikpritës. Hoteli ndodhet në distanca jo të largëta nga Kalaja e Gjirokastrës dhe atraksione të tjera të qytetit të vjetër. Dhomat e hotelit janë shumë të rehatshme, dhe stafi është miqësor.

  Book a Room


   Book a Room


    Book a Room


    • hotel-img
    • hotel-img
    • hotel-img
    • hotel-img
    hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

    0 People have Rated

    • 5 Stars
    • 0
    • 4 Stars
    • 0
    • 3 Stars
    • 0
    • 2 Stars
    • 0
    • 1 Stars
    • 0

    0

    No Rating Yet

    Based on Ratings from 0 Persona

    Write a Review

    No Travellers Word

    Leave a Review

    Jemi këtu

    Skip to toolbar