Resorti Kerculla

Bashkim Kokona, Gjirokastër 6001
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Resorti Kerculla ndodhet në majë të Gjirokastrës, një qytet që thyen rregullat e arkitekturës, ku shtëpitë duket sikur zvarriten nëpër faqen e malit. Vetëm 15 minuta në këmbë nga resorti do gjendeni në qytetin e vjetër të Gjirokastrës rrethuar me atraksione të shumta.

Resorti Kerculla ofron një restorant të këndshëm me gatime të zonës, SPA-të luksoze, palestër dhe një pishinë të jashtme. Vendi i duhur për ju që kërkoni komoditet, qetësi dhe shërbim fantastik.

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar