Krisafi Guesthouse

Karjan,Lunxheri, 6001 Gjirokastër
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Në një vend larg nga përditshmëria e jetës së qytetit, për të shijuar një eksperiencë në fshatrat e Shqipërisë. Krisafi Guesthouse ofron një eksperiencë ndryshe, pranë malit Ҫajupi. Një vend i karakterizuar nga ajri i pastër dhe natyra e jashtëzakonshme me kulturë dhe tradita mjaft interesante. Si mjeshtra në sektorin e turizmit nga një eksperiencë e gjatë që prej 2013, ne i kuptojmë nevojat tuaja dhe ju prezantojmë mikëpritjen Shqiptare.  Shtëpia jonë ndodhet në krye të fshtait Karjan, me një pamje panoramike të Gjirokastrës dhe Lunxherisë. Ofrojmë kushtet perfekte për të mirëpritur mysafir nga e gjithë bota, për të shijuar një eksperiencë të re, jemi shumë krenar për ta thënë këtë, duke qenë një nga bujtinat më të mira dhe më me eksperiencë në Lunxhëri.  Ushqimet nisin nga gatimet më të vjetra Shqiptare si: Tavë Kosi, Byrek të ndryshëm nga një gamë e gjerë shumllojshërish nga Gjirokastra si dhe tradicionaliteti i Lunxhërisë, po ashtu edhe nga kuzhina Greke , e duke vijuar më pas edhe me gatimet  moderne. Ushqimi është i përgatitur me produkte të freskëta nga kopshti i Lunxhërisë.

Rakia gjithashtu është pija tradicionale e Shqipërisë e prodhuar prej rrushit, por gjithashtu ne jemi vend i vetëm i prodhimit të rakisë së shegës, ndryshe nga ҫdo lloj rakie që mund të keni provuar më parë si nga shija po ashtu edhe nga ngjyra. Ne po ashtu prodhojmë verë shege e cila ka një shije të jashtëzakonshme.

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar