Mele Guest House

Rruga Riza Hoxha Gjirokaster, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Mele Guesthouse ndodhet në Gjirokastër, me një kopësht të bukur dhe tarracë ku mysafirët mund të kalojnë disa orë të këndshme. Të gjitha dhomat janë të pajisura me ajër të kondicionuar, një kuzhinë me të gjitha pajisjet, dhoma me televizorë. Disa dhoma kanë dalje në ballkon dhe në oborr.

Mëngjesi continental shërbehet çdo ditë. Mele Guesthouse është një ndër më të vlerësuarat për vendodhjen më të mirë në Gjirokastër.

  Rezervo dhome


  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar