Niku Guesthouse

Address: Below the Castle of Gjirokastra
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

Niku Guesthouse ndodhet rrëzë Kalasë së Gjirokastrës, me pamje përballë Kullës së Sahatit të kalasë. Kjo është mbase shtëpia më e vjetër e qytetit, e cila daton që prej vitit 1776, sipas tabelës qeramike e vendosur në hyrje të banesës. Shtëpia ka 3 dhoma, dy dhoma me krevate tek dhe një dhomë me krevat tek, në total 5 shtretër. Shtëpia ka dy tualete. Pamja nga ballkoni është fantastike. Kopshti është i shtruar me gurë gri, karakteristike në të gjitha shtëpitë gjirokastrite. Bujtina është e pajisur me internet falas.

  Rezervo dhome


   

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  0 People have Rated

  • 5 Stars
  • 0
  • 4 Stars
  • 0
  • 3 Stars
  • 0
  • 2 Stars
  • 0
  • 1 Stars
  • 0

  0

  No Rating Yet

  Based on Ratings from 0 Persona

  Write a Review

  No Travellers Word

  Leave a Review

  Jemi këtu

  Skip to toolbar