Traditional GuestHouse Permet

Lagjia Golemas, Bual Permet, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )

E pozicionuar në mes të kodrës së gjelbër, rrethuar nga një pamje mahnitëse , “Traditional GuestHouse Permet” është një vend ideal për ata që kërkojnë një vend fantastik në natyrë, dhoma të rehatshme si dhe ushqime të shijshme nga kuzhina tradicionale e Përmetit. Shtëpia ndodhet në fshatin Bual të Përmetit. Kjo pronë është deklaruar nga shteti si një Monument Kulture e kategorisë së parë, e ndërtuar 100 vite më parë. Në këtë shtëpi mund të shijoni mëngjese me pamje nga lumi. Recepsioni është e hapur 24 orë dhe ku do të ndiheni të mikpritur nga të zotët e shtëpisë, ҫka do ta bëjë këtë qëndrim të paharrueshëm. Në këtë shtëpi dhomat janë të pajisura me një tavolinë pune dhe banjo të përbashkët.

  Rezervo dhome


  Prenotoni

  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  • hotel-img
  hotel-imghotel-imghotel-imghotel-img

  Jemi këtu

  Skip to toolbar