GARA E POGONIT

Gara më e madhe e biçikletave malore në kufijtë e Greqisë dhe Shqipërisë. Udhëtoni shpejt përgjatë fshatrave...

Sofat Festival- Libohova

Sofat Festival1

Një festival kushtuar jetës rurale. Edicioni i dytë i Sofat Festival vjen pas një viti shkëputjeje nga...

Sofat Festival- Nivica

Një festival kushtuar jetës rurale. Edicioni i dytë i Sofat Festival vjen pas një viti shkëputjeje nga...

Festivali Folklorik i Gjirokastrës, pranvere 2021

Festivali-GJirokaster6

Festivali Kombëtar i Folklorit të Gjirokastrës (Festivali Folklorik Kombëtar i Gjirokastrës) është një festival artistik që mbahet...

Gjirokastra, 15 vite në UNESCO

15 vite me pare Gjirokastra u be pjese e pasurise boterore te UNESCO. Në këtë 15 vjetor,...