ADRESA: URA E LUMIT GJIROKASTER

NR KONTAKTI: 069 453 6700

CDO DITE: GJIROKASTER – TIRANE

Itinerari Koha e nisjes Frekuenca
Gjirokaster – Tepelene – Levan – Lushnje – Rrogozhine – Kavaje – Durres – Tirane 05:00 | 07:00 | 08:00 | 10:00 | 15:30 (Te Premte dhe te Djele) Çdo Ditë
Tirane – Durres – Kavaje – Rrogozhine – Lushnje – Levan – Tepelene – Gjirokaster 12:00 | 13:00 | 14:30 | 20:30 | 15:30 (Te Premte dhe te Djele) Çdo Ditë
Gjirokaster – Fier – Berat 08:30 Çdo Ditë
Berat – Fier – Gjirokaster 14:00 Çdo Ditë
Gjirokaster – Permet – Leskovik – Ersek – Korce 07:00 Çdo Ditë
Korce – Ersek – Leskovik – Permet – Gjirokaster 06:00 Çdo Ditë
Gjirokaster – Sarande 08:00 | 09:00 | 10:00 | 13:00 | 14:00 | 17:00 Çdo Ditë
Sarande – Gjirokaster 11:00 | 11:30 | 13:00 | 14:00 | 17:00 Çdo Ditë

ADRESA: URA E LUMIT GJIROKASTER

NR KONTAKTI: 069 783 3161

CDO DITE: KAKAVIJE – TIRANE – KAKAVIJE

Itinerari Koha e nisjes Frekuenca
Kakavije – Tirane – Kakavije 08:00 Çdo Ditë
Gjirokaster – Tirane 08:15 | 11:00 | 12:00 | 13:15 | 14:30 | 17:00 | 18:30 Çdo Ditë
Tirane – Gjirokaster 05:00 | 06:45 | 08:00 | 09:00 | 10:00 | 17:30 Çdo Ditë
Sarande – Gjirokaster 08:00 | 09:00 | 13:00 | 17:00 Çdo Ditë
Skip to toolbar