Hotels in :

Showing Results 1 of 1

All (3) Hostele në Gjirokastër (3)

Hostel Friend’s, Rruga "Alqi Kondi" Gjirokastër

Set in Gjirokastër, Friends' Hostel features free bikes and a garden. Among the various facilities are a terrace, a shared lounge, as well as a bar. Free WiFi and a 24-hour front desk are offered.

(0 Ratings)
View on Map
Starts From €10

Dai Apartments, Gjirokaster

Të vendosura në hyrje të qytetit, këto apartamente moderne kanë të gjitha lehtësitë që ju nevojiten, një pamje të mrekullueshme të Gjirokastrës dhe luginës së Drinos

(0 Ratings)
View on Map
Starts From €30

Hostel Stone City, Rruga Alqi Kondi, Pazar, 1000 Gjirokastër, Albania

Stone City Hostel i cili gjendet në rrugën Alqi Kondi në zonën e bukur të Pazarit, është një vend i këndshëm për të pushuar dhe shijuar Gjirokastrën.

(0 Ratings)
View on Map
Starts From €10