Hostel Friend’s, Rruga "Alqi Kondi" Gjirokastër

Set in Gjirokastër, Friends' Hostel features free bikes and a garden. Among the various facilities are a terrace, a shared lounge, as well as a bar. Free WiFi and...

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €10

Hostel Stone City, Rruga Alqi Kondi, Pazar, 1000 Gjirokastër, Albania

Stone City Hostel i cili gjendet në rrugën Alqi Kondi në zonën e bukur të Pazarit, është një vend i këndshëm për të pushuar dhe shijuar Gjirokastrën.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €10

Skip to toolbar