Hotel Old Bazaar, Astrit Karagjozi, Gjirokaster 6002, Albania

Hotel Old Bazaar është një shtëpi tradicionale e shekullit të 18-të, gjendet në zemër të pazarit historik të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €35

Hotel Kalemi 2, Rr "Alqi Kondi", Gjirokaster 6001, Albania

Hotel Kalemi 2- Prekni arkitekturën e epokës osmane të Gjirokastrës duke qëndruar në një shtëpi monumentale të kategorisë së dytë, të rinovuar me kujdes dhe të miratuar.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €45

Hotel Bineri, Lagjja "Pazar", "Rruga e zejtarëve", 6001 Gjirokastër, Albania

Hotel Bineri ndodhet në zonën qendrore muzeale të qytetit të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €35

Hotel The First, Bulevardi 18 Shtatori 32, Gjirokaster

Hoteli “The First gjendet në një zonë të këndshme dhe të qetë afër Pallatit Sport pranë qendrës së qytetit.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €30

Hotel Bleta, Rauf Fico, Gjirokaster, Albania

I vendosur jo shumë larg vendeve historike dhe arkeologjike të Gjirokastrës, Hotel Bleta ofron akomodim të rehatshëm, me dhoma me ajër të kondicionuar.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €28

Resorti Kerculla, Bashkim Kokona, Gjirokastër 6001

Kerculla Resort ndodhet në majë të Gjirokastrës, me pamje fantastike nga qyteti.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €70

Hotel Kotoni, Lagja Palorto, 6001 Rruga Bashkim Kokona, Gjirokaster, Albania

Akomodimi në Bed and Breakfast Kotoni është një kënaqësi për ata njerëz që pëlqejnë të qendrojnë në qendra historike siç është qyteti i Gjirokastrës, mbrojtur nga UNESCO.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €35

Hotel Kolla, Dervician village, Gjirokastër, Albania

Hotel Kolla është një vend i këndshëm në fshatin Dervician të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €25

Hotel Vila Sharm, Rruga Tahir Kadare, Gjirokaster, Albania

Find the luxury spot in Gjirokastra, accommodate yourself at Hotel Vila Sharm.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €39