Hotel Number One, Harillaq Liti Street, Gjirokaster

Hotel Number One ndodhet 200 metra larg qendrës së re të Gjirokastrës dhe 500 metra larg qytetit të vjetër të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €36

Hotel Veal, National Road Memaliaj-Tepelene

Hotel Veal ndodhet në rrugën kombëtare Memaliaj-Tepelenë.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €20

Hotel Magic, Rruga Xhorxh Sorros, Gjirokaster, Albania

Hotel Magic ndodhet në Gjirokastër dhe ka një kopsht dhe një sallë pritjeje të përbashkët.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €25

Hotel Ramizi, Near the City Rock Përmet, 6401

Hotel Ramizi ndodhet pranë Gurit të Qytetit buzë lumit Vjosë. Është një hotel familjar që ju ofron një mikpritje tradicionale përmetare...

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €27

Hotel Aroma, Rruga Permet-Kelcyre Km 3 Sh75, Përmet 6400

Hotel Aroma ndodhet 3 km larg nga Permeti, në rrugën nacionale Përmet-Këlcyrë.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €20

Qiqi Hotel, Lagjja Puntore Gjirokaster, Gjirokaster 6000

Hotel Qiqi në Gjirokastër është një hotel me dhoma të rehatshme

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €18

Hotel Boci, Rruga Nacionale Gjirokaster Kakavie, Gjirokastër

Hotel Boci me një kopsht dhe tarracë të bukur i ndodhur në qytetin e Gjirokastrës.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €20

Hotel Palorto, Rruga Ismail Kadare, Gjirokaster

Hotel Palorto ndodhet në qytetin e Gjirokastrës. Hoteli ka një tarracë të këndshme ku mund të shijosh kafenë ose mëngjesin.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €25

Hotel Lulishte, Rruga Rauf Fico, Gjirokaster 6002

Hotel Lulishte offers air-conditioned rooms in Gjirokastër. Featuring a restaurant, the property also has a garden. Every room has a balcony.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €30

Hotel Olimpik, SH4 Gjirokaster 6000, Albania

Hotel Olimpik është një hotel me 3 yje, gjendet rreth 37 km largësi nga lugina e lumit Gormos.

(0 Vlerësime )
Shiko në hartë
Fillon nga €46