Hotel Armando, Kelcyre, Albania

Hotel Armando është një biznes familjar, i cili ndodhet në qendër të Këlcyrës, në një ndërtesë tre-katëshe private.

(0 Ratings)
View on Map
Starts From €2000 Lek

Hotel Alvero, Qender, Center,Hotel Alvero, Përmet 6401

Hotel Alvero ndodhet në qendër të qytetit të Përmetit. Hoteli ofron akomodim të rehatshëm dhe shërbim cilësor.

(0 Ratings)
View on Map
Starts From €15.27

Hotel Ramizi, Near the City Rock Përmet, 6401

Hotel Ramizi ndodhet pranë Gurit të Qytetit buzë lumit Vjosë. Është një hotel familjar që ju ofron një mikpritje tradicionale përmetare...

(0 Ratings)
View on Map
Starts From €27

Hotel Aroma, Rruga Permet-Kelcyre Km 3 Sh75, Përmet 6400

Hotel Aroma ndodhet 3 km larg nga Permeti, në rrugën nacionale Përmet-Këlcyrë.

(0 Ratings)
View on Map
Starts From €20