Hotele në:

Shfaq rezultatet 1 nga 5

Vila Sofia- Gllave, Memaliaj,

Nëse vendosni të vizitoni fshatin Gllavë në Njësinë Administrative Buz, do të gjeni ngrohtësinë dhe mikpritjen e Guest House “ Vila Sofia”. I konceptuar dhe përshtatur sipas traditës në...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë

Hotel Armando, Kelcyre, Albania

Hotel Armando është një biznes familjar, i cili ndodhet në qendër të Këlcyrës, në një ndërtesë tre-katëshe private.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €2000 Lek

Bujtina Goliku, Pështan vilage, Tepelena district.

Vila Goliku është një bujtinë e ndodhur rrëzë malit Golik, në fshatin Peshtan të Tepelenës, e cila mirëpret turistë për të përjetuar jetën e fshatit midis gjelbërimit dhe pyllit...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €25 Euro

Bujtina Xhebro,

Bujtina Xhebro e ndodhur në fshatin Rexhinë në zonën e Kurveleshit, mirëpret turistë për tu akomoduar si dhe për të shijuar gatimet tipike të zonës përgatitur në zjarr nga...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë

Bujtina Vasi, Karjan village

Bujtina Vasi e ndodhur në fshatin Karjan të qytetit të Gjiroakstrës, mirëpret turistë të cilët duan të përjetojnë eksperiencën e jetës së fshatit.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë

Praga Hotel- Gjirokastër, Street Palorto, Gjirokastra

Nëse do zgjidhni të vizitoni Gjirokastrën dhe doni të përjetoni një eksperiencë të plotë dhe mbreslënëse, provoni të akomodoheni në një prej shtëpive karakteristike mikëpritëse. Hotel Praga, e ndodhur...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €35

Argyropolis Hotel, Gjirokastra, Argyropolis Hotel, Palorto, Gjirokaster

Argyropolis është një hotel shumë i bukur në Gjirokastër, një ndërtesë e vjetër që daton që nga viti 1813. Hoteli ndodhet në një nga zonat më të vjetra të...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €48

Veal Complex, Tepelenë,

Kompleksi Veal, vendosur anës lumit Vjose, ofron shumëllojshmeri shërbimesh të cilat do ta bëjë vizitën tuaj ne Tepelenë të veçantë.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €30

Hotel Shehu, Bulevardi 18 Shtatori, Gjirokaster, Albania

I ndodhur në bulevardin e qytetit të ri të Gjirokastrës, 5 metra nga stacioni urban, Hotel Shehu është një nga hotelet e parë më të frekuentuar në atë zonë.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €30

Hotel Gjirokastra, Lagjia Partizani, Gjirokastër

Hotel Gjirokastra ndodhet 300 m nga qendra, në një pjesën muzuale të qytetit të Gjirokastrës.

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €45