Muhedin Makri shop

Muhedini është mjeshtri historik i gurit në lagjen e pazarit. Ai është mbi 70 vjec dhe ende e vazhdon punën e tij. Në dyqanin e tij gjen lloj lloj punimesh që gjithashtu kanë në fokus historinë e qytetit, kalanë, heronjtë, dhe shumë vepra të tjera arti. Edhe sot atë e gjen atje duke punuar në stolin e tij jashtë dyqanit. Të huajt marrin produktin që u pëlqen dhe pastaj duan që ai të gdhëndë emrin e vet aty, për ti kujtuar që e kanë blerë produktin direkt nga mjeshtri që e gdhendi.

About the Author

By visit-gjirokastra / Administrator, bbp_keymaster

Follow visit-gjirokastra
on Maj 18, 2020